Thuis

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited

Bedrijfsprofiel

Beperkt Co. van de Shenzhenriyueguanghua Technologie, is een professionele HOOFD Lichte fabrikant wat in het onderzoeken van, het ontwerpen van, de productie van en het uitvoeren van LEIDENE Industriële en Openluchtverlichting gespecialiseerd is. Ons bedrijf heeft de professionele technici van uitstekende kwaliteit en gevorderd modern productiemateriaal. Wij streven ernaar om elk stuk van LEIDEN Vloedlicht, LEIDENE hoge Baai, LEIDENE Straatlantaarn, LEIDEN buislicht, LEIDEN lineair Licht te maken. Onze producten hebben Ce, RoHS-certificatie overgegaan. Alle producten die door RIYUEGUANGHUA worden en worden ontwikkeld onderzocht hebben het geavanceerde niveau in de internationale markt bereikt. Veel van onze cliënten zijn geleide lichte fabrieken, daarom, wij ook helpen geleide lichte delen zoeken.

 

Van bij het begin, vergt RIYUEGUANGHUA kwaliteit en beroep als zijn de dienstnormen. Zijn beheersprincipe is voortdurend te pogen; aan voortdurend achtervolging en constant om te creëren. Voorzie cliënten van hoogte - kwaliteitsproducten, met een volledige reeks van na de dienst, met veel concurrerende prijzen die met concurrenten worden vergeleken, om de tevredenheid van verschillende cliënten te ontmoeten; win de complimenten en de steunen van cliënten. Tegelijkertijd, is het bedrijf één van de aangewezen OEM/ODM-fabrieken in geleide lampen.

 

RIYUEGUANGHUA bezet een gebied van 1500 vierkante meters. Wij werken met de de LEIDENE verlichtingsfabrikanten, bedrijven van de verlichtingstechniek, de verlichtingsimporteurs en de detailhandelaars in de V.S., Mexico, Argentinië, Indonasia, Fiji, Venezuela, Panama, Zuid-Afrika, Mauritius, Spanje, Danmark, enz. Wij hebben gewerkt aan straat geleide aanstekende projecten, industriezone geleide aanstekende projecten, de verlichtingsprojecten van de luchthaven, fabrieks lighing projecten in Mexico, Zuid-Afrika, en Austrania, enz.

 

Onze cliënten ontwikkelt wegens onze goede kwaliteitsproducten en snel nadat de verkoopdienst, en wij ons samen met onze cliënten ontwikkelen. Sommige cliënten begonnen aan copperate met ons sinds 2010, en definitief is het vennootschap tussen ons voorbij samenwerking tussen bedrijven gegroeid, en wij zelfs worden goede vrienden. Wij geloven dat de eerlijkheid het beste beleid is. Wij dringen erop aan dat wij eerlijkheid moeten zijn aan cliënten, en aan ons, en het in het werk, productie, en het leven zetten. Ons doel is een respectabele geleide aanstekende fabrikant, en ook respectabele mensen in de LEIDENE verlichtingsindustrie te zijn, en tot RIYUEGUANGHUA een betrouwbare fabrikant en een partner in commerciële verlichting, industriële verlichting en openluchtverlichting te maken.

 

De annuelopbrengst van ons bedrijf vorig jaar was rond 2.000.000 -3.000.000 Amerikaanse dollars. Zich baseert op de voordelen van de strategische unie van het bedrijf, heeft RIYUEGUANGHUA zich tot een echte dwars-eeuw moderne onderneming met middel het delen, afdeling & samenwerking, voordelen bijkomende en krachtige verrichting ontwikkeld.

 

Kijk aan toekomst, zullen wij geen inspanningen sparen om cliënten te dienen. Wij zullen de kans van de LEIDENE industrie begrijpen en zullen zelfs nog meer verwezenlijking creëren om de maatschappij terug te betalen. Ondertussen, bevorder de ontwikkeling van het bedrijf. Heet warm cliënten welkom contacteren ons over de hele wereld voor zaken.

Bekijk meer over ons
ons bedrijf

2013, Beperkt de Technologieco. van Shenzhen RIYUEGUANGHUA, werd opgericht

 

2015, introduceerden wij 2 lopende band voor geleide lichten. Wij introduceerden het integreren ook Gebied, huidige lekkagemeter, enz.

 

2017, hadden wij LEIDENE Lichten rond de wereld, Mexico, Zuid-Afrika, Chili, Amerika, Polen, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, Vietnam, Frankrijk, Argentinië, enz. uitgevoerd.  Het aantal cliënten en de verkoop stijgen geleidelijk aan.

 

2018, heeft Onze productregel fundamenteel inbegrepen al techniekverlichting, Zonne LEIDENE Straatlantaarn, LEIDENE Straatlantaarn, LEIDEN Vloedlicht, LEIDEN Hoog Baailicht, LEIDEN Buislicht, LEIDEN tri-Bewijslicht, enz.

 

 

 

 

 

Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited
1 2 3 4
Bedrijf Details

Grote Markt

Noord-Amerika

Zuid-Amerika

West-Europa

Oost-Europa

Oost-Azië

Zuidoost-Azië

Midden-Oosten

Afrika

Oceanië

Wereldwijd

Type Business

Fabrikant

Handelsmaatschappij

Merken : RYGH-Technologie

Aantal werknemers : 15~30

Jaarlijkse omzet : 2000000-5000000

Opgericht Jaar : 2013

Export pct : 90% - 100%

Certificaten

Onze Producten Hebben Vele Certificaten Overgegaan.

China Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Certificaten China Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Certificaten China Shenzhen RIYUEGUANGHUA Technology Co., Limited Certificaten